VISITA DE L’AINET ALS COMERÇOS

BON DIA A TOTHOM!

Avui fem aquest post per recordar la introducció de l’Ainet a alguns comerços del poble. Els dies 18 i 19 de setembre vam fer una campanya de retrobament a tots els comerços de l’Associació, aquests dos dies si anaveu a comprar us podieu emportar les bosses de cotó amb la imatge de l’Ainet com les que podeu veure aquí:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A més, vam encarregar a Sarandaca que ens fes un capgrós de l’Ainet que ha quedat preciós (gràcies Sarandaca per la vostra feina).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doncs, tal i com estavem dient, el dia 18 a les 17:30 ens vam trobar davant de “Petjades”, el primer comerç que va visitar l’Ainet (quin gran honor), amb la presidenta de l’Associació de Comerciants, la Montse, el regidor de comerç, l’Olvidi Popescu i la colla de Geganters de Palau que ens van fer ballar i gaudir de tota la presentació de l’Ainet al voltant del poble.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D’aquí vam anar cap a Taysa, Piscines Sant Carles, Magic Nails, Pescados Carmela, la Xurreria del poble… I l’Ainet va anar fent petits amics pel camí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al ritme de “La Relliscada” vam anar cap a la Farmàcia Muntada, no fos cas que de la caiguda necessitessim un analgèsic.

I vam continuar per molts altres comerços fins que va ser hora de marxar a casa a dormir i veure’ns el matí següent amb l’Ainet i els Geganters de nou, però no us preocupeu que no vam fer matinar a l’Ainet!

Ens vam trobar a les 11 del matí davant de l’Outlet del Nadó i vam poder visitar tots els comerços de la Porxada, de la zona de l’Ajuntament i fins i tot una part de la carretera principal!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’últim comerç va ser el forn Turón, amb la promesa de presentar l’Ainet tan aviat com sigui possible a la resta de comerços associats de Palau.

Si encara no l’heu conegut no us preocupeu i estigueu atents als posts de la web i les nostres xarxes socials (“comerciantspalau” a Instagram i Facebook) per totes les noticies noves, venen campanyes noves aviat i US ENCANTARAN!