Sant Jordi i dia de la Mare

Bon dia!

En aquest post farem una breu explicació de les dues campanyes noves: Sant Jordi i el dia de la Mare. A més, publicarem la resolució del sorteig del dia del Pare i us explicarem sobre un taller que hem fet fa molt poquet i que ha sigut molt interessant.

En primer lloc, com ja sabeu, aquest divendres dia 23 d’abril és el dia de Sant Jordi, hem repartit entre tots els comerços associats punts de llibre molt bonics i resistents per a tots vosaltres, si feu les vostres compres als comerços de l’Associació us en regalarán.

 

També, volem fer una menció a Palau Paper, Quiosc Roser, L’Atelier de la Montse Flower, Flors i Plantes Silvia, Floristeria Duran i Barrachina Jardiners, que s’enfronten a una setmana molt important per als seus começos i esperem que els hi vagi molt bé!

A més, s’apropa el dia de la Mare, i ja teniu disponible a tots els establiments associats butlletes per a participar en el sorteig de 10 vals de 60€ per a gastar en qualsevol comerç associat. Molta sort a tots!

 

Una altra novetat de l’Associació ha sigut la primera píndola informativa sobre “Atenció al client en temps de pandèmia”, a càrrec de Creixement Global, que ha sigut molt interessant i animem als socis que no han pogut formar-ne part aquesta vegada que participin a la pròxima.

Finalment, s’han resol els guanyadors dels vals de 60€ del dia del Pare, que són els següents:

  • Julio Cesar Sastre, guanyador del val a gastar al Restaurant Gaspar i amb butlleta entregada per Estació de Servei Martí.
  • Xavi Abellano, guanyador del val a gastar a Pipa Pub i amb butlleta entregada per Xurreria Palau.
  • Xavi Santos, guanyador del val a gastar al Restaurant Can Falguera i amb butlleta entregada per Kids & Us.
  • Mari Carmen Cañizares, guanyadora del val a gastar al Frankfurt Black Rose i amb butlleta entregada per Farmacia Diana Lagarda.
  • Juan Garrido Martínez, guanyador del val a gastar al Restaurant Piscines Sant Carles i amb butlleta entregada per Electricitat Masó.
  • Iolanda Blesas, guanyadora del val a gastar al Restaurant Can Burgues i amb butlleta entregada per Dental Duarte.
  • Nerea Iruela, guanyadora del val a gastar al Restaurant La Kama i amb butlleta entregada per Catcom Racing.

Moltes gràcies a tothom per participar, esperem que tingueu molt bona diada de Sant Jordi i un feliç dia de la Mare.