L’Associació de comerciants celebra una jornada festiva amb animació itinerant i regals pels clients

L’Associació de comerciants ha optat aquest any per no organitzar el Fora estocs que feia molts anys que celebraven, a causa de la pandèmia. Com a alternativa, han preparat una campanya per retrobar-se amb els seus clients, després de les vacances.

Just abans d’estiu, les botigues associades van regalar un conte infantil editat per l’Associació de Comerciants, amb una nena com a protagonista, l’Ainet. Aquest personatge viu una aventura que posa en valor el comerç del municipi. Degut a l’èxit d’aquesta iniciativa, l’Associació de comerciants ha encarregat la realització del Capgros de l’Ainet, que a partir d’ara serà present en tots els actes i campanyes que organitzi l’Associació.

També s’han editat bosses reutilitzables de cotó amb la imatge de l’Ainet amb la frase “Junts donem vida al nostre comerç” , que seran regalades pels comerços associats a tots els seus clients.

El divendres 18 de setembre per la tarda i dissabte 19 al matí, el capgros de l’Ainet ens visitarà per primera vegada i voltarà pels carrers amb l’acompanyament de la Colla de Geganters i Grallers de Palau-solità i Plegamans.

Les botigues celebraran aquesta visita amb un ambient festiu, decorant els aparadors per la ocasió i regalant les bosses reutilitzables a tots els seus clients. Hi haurà botigues que aprofitaran per a fer promocions i ofertes.

Us hi esperem!