Renovació de càrrecs de la Junta

Després de 23 anys com soci fundador i els últims quatre com a president, Jordi Bachs, gerent de Jorbachs, deixa el càrrec. Bachs ho fa en compliment de l’article 24è dels estatuts de l’Associació, que restringeixen la durada dels a càrrecs a 4 anys.

El passat dijous dia 3 de març, en la celebració de l’Assemblea General de socis, Bachs va acomiadar-se del càrrec. I ho va fer posant èmfasi en el gran canvi que viu el món del comerç en l’àmbit general i de la mateixa manera al nostre municipi.

En aquest sentit, va animar els comerciants a seguir treballant pel comerç local i va aconsellar als presents a fer el que ell creu que és la clau del futur del petit comerç: el tret diferencial. Bachs creu que el fet de fer sentir especials i propers als nostres clients, a oferir-los un valor afegit, fa destacar el comerç tradicional respecte els grans centres comercials pròxims ja existents i els que estan en projecte.

En el mateix acte es va acomiadar també l’actual secretari Jose Luis Viñuela, d’Auto-solità qui també deixa el seu càrrec després de molts anys a la junta.

Finalment, es va acceptar la candidatura encapçalada per Montse Flores, de Fae instal·lacions, que d’aquesta manera es converteix en la nova presidenta de l’Associació de Comerciants. L’acompanyaran Meritxell Castells, de Bloggràfic, com a vicepresidenta; Maria Rosa Marsal, de Petjades, com a tresorera; Amor Isern, del Fil d’Elissa, com a secretària; i Mari Martínez, de Xiu Xiu llaminadures, i Imma Foz, de Selmy com a vocals.