FIRA DE COMERÇ 2021 I EL NOU CONTE DE L’AINET

El passat dia 19 de setembre de 2021 va tenir lloc la Fira de Comerços i Serveis a la Plaça de Ca l’Estruch, on van acudir més de vint começos associats. Vam rebre a molts clients que van venir durant el dia a visitar els seus comerços més propers, comprar tots aquells productes en oferta que oferien les botigues i informar-se dels serveis que ofereixen establiments com El Camí, que a més és un soci nou o Inmobiliària Farnés.

Qué volien un jersei pel fresquet que s’apropa? Tenien You&Me disponible i ple de peces de roba de tots els estils. Preferien una bona lectura per les tardes de diumenge a casa? Palau Paper, sempre disponible.

Que teniu petits a casa i voleu comprar una joguina que els faci aprendre al mateix temps que s’entretenen? Etna Shop, una botiga online que també s’ha unit a l’Associació fa molt poc temps!. Uns llençols nous, cortines, coixins? Doncs directes a Decoració Montse Cervera. I així podriem seguir amb un llarg etcétera: Montse Flower, Som2, Selmy, Outlet El Teu Nadó i molts més.

Per descomptat, amb mesures de seguretat i higiene i personal de vigilància que van aconseguir fer de la Fira un lloc segur per a tothom i lliure de COVID.

A més, vam recollir un producte o val per un servei de cada comerç i al acabar la jornada es va sortejar el lot. La guanyadora estava encara a la fira quan es va anunciar el seu nom i li va fer molta il·lusió rebre tots els regals!

 

També, al ser el primer aniversari des de la primera aparició de l’Ainet, vam aprofitar la data tan senyalada per a fer la presentació del nou conte de l’Ainet “On és el Nuk?”, vam estar regalant exemplars a les persones que van acudir a la Fira i a partir de la setmana següent, els comerços associats van rebre molts contes per a repartir als seus clients.

El capgros de l’Ainet va passar el dia voltant pel poble, regalant el seu nou conte a tothom que veia i molt contenta de conèixer a més palauencs!

En aquest segon conte s’explica la história de l’Ainet acompanyada del seu gosset, el Nuk, que es perd i els Comerciants de Palau-solità i Plegamans l’ajuden a buscar-lo.

Si encara no tens el teu no dubtis en acudir al comerç de l’Associació de Comerciants més proper i demanar-lo amb la teva próxima compra.

 

 

Moltes gràcies, com sempre, per la vostra confiança en el comerç local i de proximitat, gràcies per ls vostra assitència el dia 19 a la Fira de Comerç i Serveis i esperem que us agradi molt el nou conte de l’Ainet!