Comerç Fest 2019

Enguany la 4a edició del Comerç Fest, obrirà portes els propers dies 6 i 7 d’abril al pavelló municipal d’esports de Pala-solità i Plegamans.

En aquesta Fira de comerços i serveis, a banda del comerç local també hi trobareu un munt d’activitats que tindran lloc duran tot el cap de setmana. Aquest any la temàtica del Comerç Fest és el Circ i gran part de les activitats aniran relacionades amb aquest tema. Activitats per a nens, passi de moda i servei de bar que no us podeu perdre. A més es farà un sorteig presencial de 2.000€ per gastar abans de les 20h del diumenge

L’horari del Comerç Fest serà dissabte de 16:30 a 21h i diumenge de 10 a 14h i de 16:30 a 20h amb entrada gratuïta.

Els comerços expositors són:  Auto-plegamans, Bossa Tecnoestètica, Catcom Racing, Centre Veterinari Sanivet, Chic-itines, Disevil Vinos, El Vestidor de Lucía, Eva Fotografia, Exit School of English, Graneria Castells, Immosort, Jorbachs Store, Kids&us, Keller Williams Vallès Domum Group, Marta Cañadó arquitectura, Montse Flower, Natural Optics Tibau, Ortopèdia Bime’s, Selmy, Som 2 moda, Vet Palau, Yedra hi havia una vegada i You&Me.